Skip to main content
Til toppen

Skinnesystem

Skinnesystemer

Wöhner skinnesystem fra 125 – 2500 A, og Socomecs skinneholdere for opptil 7000 A dekker det meste av behovet innen skinnesystemer til tavlebyggere og industri.

Wöhner

Wöhners skinnesystem er svært fleksibelt. Festeanordningen på skinnesystemet benytter fjærklemmer. Dette gjør det svært enkelt å bytte adaptere. Systemet er dessuten kompatibelt med det meste av utstyr på markedet.

Tilførsel til skinnesettet kan være med kabel, effektbryter på adapter eller med en sikringslastskillebryter. Du står fritt til å velge om skinnesettet skal benyttes som et koblingsfelt for kabel, motorstarter avganger eller distribusjonsavganger.

Vi har levert Wöhner siden tidlig på 1990-tallet og produktene imponerer stadig med sin driftssikkerhet og solide løsninger.
 

Tilkoblingsklemmer

Vi leverer tilkoblingsklemmer for kabel fra 1,5 – 120 mm2 for CU og fra 95 – 300 mm2 for Al / CU. Disse passer på skinner fra 12-30 mm bredde i 5 og 10 mm tykkelse. Wöhner har også større klemmer for fleksiskinner fra 50- 100 mm bredde.
 

Adaptere

Adapter for starterkombinasjoner finnes fra 16 – 80 A, og i forskjellige bredder. Wöhner produserer dessuten spesialadaptere for de fleste produsenter av starterutstyr. Adaptere for effektbrytere finnes fra 80 – 630 A. De fleste adapterne fra Wöhner har enkel tilkoblingsteknikk uten behov for kabel mellom adapter og komponent. 

Wöhners skillebrytere får du fra 125 - 630 A. Skillebryterne er utformet for at det skal være lett for forbruker å snu tilførselen.
 

Koblingssentraler

Dersom det er mange kabler som skal kobles inn på samme skinne har Wöhner den perfekte løsning for dette. Tilkoblingssentraler finnes fra 630 – 4000 A. Dette er en velprøvd løsning for tilkobling av flere kabler.

I tillegg til Wöhners 60 mm. system har vi produkter fra Socomec hvor vi kan levere skinneholdere for stående skinner opptil 7000 A. 3 og 4polt og fra 1 til 4 parallelle skinner i 5 og 10mm tykkelse med høy ytelse. Socomec har også isolatorer og trappeholder type skinneholdere.
 

Lager og kompetanse

Mye av utvalget er lagerført hos oss i Porsgrunn. Spesielt gjelder det innen 60 mm og tilkoblingssentraler. Våre erfarne medarbeidere bistår gjerne med å finne gode løsninger for oppsett av komponenter.

 

Min side